Om ADCURIS

ADCURIS levererar och säkerställer livräddande prehospitala produkter och kunskap till svensk Försvarsmakt, polis och myndigheter.

Vi erbjuder produkter inom Första Hjälpen, OmhändertagandeBlodtransfusionCBRN (Kemiska, Biologiska, Radiologiska och Nukleära stridsmedel) och all Utrustning som krävs för ett fungerande system.

OM ADCURIS LIVRÄDDANDE PRODUKTER

För oss är din och dina arbetskamraters arbetsmiljö och säkerhet vår prioritet- oh kunskap rädda liv. Vi tillhandahåller produkter som maximerar utförande och resultaten av era insatser.

Vi arbetar kontinuerligt med internationella kunskapscentrum inom prehospitalsjukvård och samarbetar med världsledande leverantörer. ADCURIS erbjuder enbart högkvalitativa produkter med dokumenterad effektivitet.

Hittar du inte vad du söker? Vill du veta mer om ADCURIS erbjudande? Vi har ett mycket brett sortiment - kontakta oss så tar vi gärna fram förslag på lösningar som passar just dig. 

OM ADCURIS UTBILDNINGAR

Kunskap räddar liv. Vi utbildar dig och dina kollegor för en maximerad effekt av ert arbete. Vi är med dig hela kedjan; från daglig sjukvård till specialistsjukvård.

Våra instruktörer och utvecklare består av specialistläkare, sjuksköterskor, poliser samt militärpersonal med omfattande erfarenhet från nationella och internationella kris- och katastrofhändelser.

Läs mer om våra utbildningar här!

OM DIN PRESHOPITALA TRAUMAMILJÖ

Traumamiljöer följer ett mönster- men de skall ändå anpassas till att kunna möta din organisation, företag eller område. ADCURIS går igenom din befintliga beredskap och analyserar hur den kan kompletteras eller uppgraderas att följa moderna krav. Kontakta oss idag för konsultation.

Välkommen till ADCURIS - din specialistleverantör till din prehospitala traumamiljö!

PS. Var först med det senaste- anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du nyheter och inbjudningar rakt i din mailbox! 

 

ADCURIS är en del av Asker Healthcare Group.