ADCURIS räddar liv på Armén 500 år

Den 27 maj fylls Gärdet i Stockholm då Armén kommer hålla ett stort publikt firande av sina 500 år att tjäna och förvara Sverige och det svenska folket. ADCURIS är naturligtvis på plats och tillsammans med OneMed kommer våra livräddande pre-hospitala produkter demonstreras.

Armén 500 år ; kunskap räddar liv

Under Armén 500 år på Gärdet fokuserar ADCURIS och OneMed tillsammans för att demonstrera livräddande funktioner för allmänheten. Hur stoppar du en blödning på dig själv eller din medmänniska om sjukhuset är fullt? I vilken ordning ska du agera vid en naturkatastrof eller större olycka med många skadade?

ADCURIS och OneMed aktivitetsområde

ADCURIS levererar helt unika, dokumenterat livräddande och blodstoppande produkter för pre-hospital traumavård och OneMed är en av Sveriges ledande distributörer inom medicintekniska produkter. I våra tält tränar vi live och du även har möjlighet att gå ett quizz för att lära dig hur du bör agera och reagera i ett nödläge. Dagens världsläge kan inte göra detta quizz mer aktuellt. Glass finns för de första 2000 som klarar quizzet! Armén 500 år är en informativ och rolig familjedag på Gärdet! Varmt välkommen ensam eller med hela familjen! Klicka här för att läsa mer om dagen!

OneMed är Sveriges ledande partner till hälso- och sjukvården. De samarbetar bl.a. med EU:s svenska beredskapslager och har gjort stora insatser genom att t.ex. leverera förbrukningsmaterial till offren för jordbävningarna i Turkiet och Syrien. Klicka här för att läsa mer om OneMed

Klicka här för att kontakta oss om du har frågor om ADCURIS eller Armén 500 år!

Dela artikeln