Om oss

Adcuris erbjuder innovativa och unika produkter och det krävs mycket för att en produkt skall nå upp till detta. Många av våra kundgrupper finner ni bland Militär, Polis, Räddningstjänst, SAR-organisationer, skogsindustri m.m. Många där stor vikt läggs vid att produkterna skall kunna medföras buret - då det är deras verklighet och vardag!

För oss på Adcuris innebär det inte bara nytänkande, det innebär att produkterna har en självklar nytta, att de är användarvänliga och att de har egenskaper som gör dem överlägsna andra produkter. Våra goda relationer med leverantörer och tillsammans med våra läkar- och kirurgkontakter har vi valt ut sjukvårdsmateriel och sjukvårdssatser som kan anses bestå av det nödvändigaste. Viktigast av allt! Att de ger dig en tryggare arbetsdag, vildmarksupplevelse - oavsett var du befinner dig.

Vänligen kontakta oss idag för mer information om våra produkter från våra leverantörer. Ni finner även mer information samt utökat produktutbud på respektive leverantörs hemsida. 

 

leverantörer

WaterJel

SAM Medical

First Care

Celox Medical

Tytek Medical

JAY JAY Medical Packs

Hartmann Trauma Bandages

 

KONTAKT

Adcuris

Telefon: (+46) 070-6144339

Mail: order@adcuris.se

 

 

 

Adress

Fortifikationsgatan 6

SE 546 30 Karlsborg

Orgnr: 556816-3900